Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Web Links
Listings

Earthaven Ecovillage Popular

www.earthaven.org

Earthaven is an aspiring ecovillage in a mountain forest setting near Asheville, North Carolina - a community of people who are dedicated to caring for people and the Earth by learning, living, and demonstrating a holistic, sustainable culture.

Category:Ecovillages

EIA - Eko Centar Popular

www.eia.hr

Udruga za ekologiju i kulturu EIA je zajednica ljudi koji su u blizini mjesta Bale izgradili Eko centar s namjerom stvaranja boljeg sutra u kojem čovječanstvo može živjeti u harmoniji s prirodom.

Category:Ecovillages

Eko Selo Jugoslavija Popular

www.ekoseloyu.com

Eko-selo Jugoslavija, smješteno na obroncima Pivske planine u Crkvickom Polju, jedno je od najljepših sela u Crnoj Gori.

Category:Ecovillages

Eko-Mavrović Popular

www.eko-mavrovic.hr

Trostruki prvak Europe u boksu, Željko Mavrović danas kroz Eko-centar Mavrović plovi vodama ekološko osviještenog biznisa... Eko-socijalno gospodarstvo i održivi razvoj kao temelj poslovanja. Socijalna osjetljivost, društvena odgovornost i uspješno poslov ...

Elektrotehnika-dizajn d.o.o. Popular

www.elektrotehnikadizajn.hr

Elektrotehnika-dizajn d.o.o. je trgovačko društvo koje se bavi izvođenjem svih vrsta radova slabe i jake struje. Osim toga - projektiramo, izvodimo i održavamo telefonske, portafonske, digitalne antenske, gromobranske i druge instalacije.